Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Varen in Haarlem & genieten bij lokale partners in Haarlem

Boek een combinatie ticket voor jouw ultieme Haarlemse avontuur

Denk je niet genoeg te krijgen van de stad Haarlem & wil je nog meer van de stad zien?

Combineer jouw rondvaart langs de mooiste plekken van Haarlem met een bezoekje aan het oudste café van Haarlem of maak een keuze uit een van de lekkerste restaurants van Haarlem.

Heerlijke lunch of diner bij brasserie Parels

Wat dacht je van varen over de grachten in Haarlem en daarna eten in het leukste restaurant van Haarlem? Brasserie Parels is al tien jaar gevestigd aan de Oude Groenmarkt in hartje Haarlem. Neem plaats in het vernieuwde restaurant of geniet van het sfeervolle terras. Een Franse ‘cuisine’ met een gezonde moderne twist: dat is Parels in een notendop! Zij laten zich inspireren door de Franse keuken, maar zijn ook ietwat eigenwijs.

a close up of a glass building
a store front at night

Borrel bij proeflokaal de Blauwe Druif

Bekend bij alle Haarlemmers! Bij De Blauwe Druif is het een komen en gaan van gezelligheidsmensen die graag samen genieten. Het Proeflokaal is het oudste nog bestaande café van Haarlem. In 1863 opende het proeflokaal voor het eerst zijn deuren. Proost na afloop van een mooie dag Haarlem met een heerlijk drankje en hapje met lokale Haarlemse gezelligheid.

Diner bij Diga

Heerlijk varen door Haarlem om de stad te leren kennen en daarna dineren bij Diga. Een ware belevenis! Ervaar de luxe van verfijnde Italiaanse gerechte met prachtige bijpassende wijnen. In de open keuken wordt door de chef alleen genoegen genomen met de mooiste producten die worden geserveerd met verse kruiden uit eigen tuin.

a dining room table

Boek een van de drie lokale Haarlemse partners in combinatie met een rondvaart!

Onze lokale partners zijn met zorg uitgekozen om jouw Haarlem belevenis compleet te maken.Na afloop van onze rondvaart zijn al onze lokale partners in Haarlem op loopafstand van ons Boothuys.Verzekerd zijn van een tafel bij brasserie Parels en restaurant Diga? Bel na het reserveren van uw combinatie tickets naar onderstaand telefoonnummer voor een tafeltje: