Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Bijzondere privé vaartocht in Haarlem

Ontdek de verborgen juwelen van de stad!

Of het nu gaat om een romantische date, een verjaardagsviering, een zakelijke bijeenkomst of gewoon een dagje uit met vrienden of familie, een privé vaartocht met Smidtje Canal Cruises zorgt voor onvergetelijke momenten. Stap aan boord, leun achterover en laat u meevoeren door de betoverende grachten van deze historische stad. Ervaar de magie van Haarlem zoals u die nog nooit hebt ervaren.

Laurens Jan Zoon Coster

Evenementen schip

Een perfecte boot om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten. Ervaar Haarlem heerlijk vanaf het water in de stijlvolle Laurens Jan zoon Coster. Met het luxe (flexibele) interieur, dansvloer en volledige bar is de boot geschikt voor vele gelegenheden. Het schip is uitgerust met verwarming, toilet, bar en een stereo- en microfooninstallatie aan boord. Bij gunstig weer kan uw gezelschap heerlijk genieten op het achterdek. Zeer geschikt voor bruiloften, diners en zakelijke events.

  • Maximale capaciteit 85 personen
  • Vaartijd per uur (minimaal 2 uur) € 325,- exclusief BTW

Frans Hals

Rondvaartboot

De Frans Hals heeft een vaste opstelling. Met grote raampartijen en een open achterdek heeft u het perfecte zicht! In de zomer lekker open, in de winter de verwarming aan. Met een toilet en geluidsinstallatie is de boot van alle gemakken voorzien. Deze boot is zeer geschikt voor rondvaarttochten, borrels en lunch op het water.

  • Maximale capaciteit 40 personen
  • Vaartijd per uur € 295,- exclusief BTW, minimaal 2 uur

Pieter Teyler

Rondvaartboot

De elektrische rondvaartboot Pieter Teyler heeft een vaste opstelling in de vorm van vierzitjes met tafel. Geruisloos varen we langs de prachtige bezienswaardigheden van Haarlem. Bij mooi weer kunnen de dakramen geopend worden voor frisse lucht vanaf het water. O.a. zeer geschikt voor rondvaarttochten, verjaardagen en zakelijke evenementen.

  • Maximale capaciteit 40 personen
  • Vaartijd per uur € 295,- exclusief BTW, minimaal 2 uur

Bavo

Luxe Sloep

Ervaar Haarlem heerlijk vanaf het water in deze stijlvolle sloep. De Bavo vaart elektrisch en daarmee fluisterstil over de gracht. Een perfecte sloep om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten.

  • Maximale capaciteit 36 personen
  • Vaartijd per uur € 275,- exclusief 9% BTW, minimaal 2 uur
a group of people on a boat posing for the camera

Offerte ontvangen?

Klaar om Haarlem’s verborgen schoonheid te ontdekken? Vraag nu uw offerte aan en beleef een onvergetelijke privé rondvaart door het Venetië van het Noorden! Vul ons contactformulier in en ontvang een op maat gemaakt kostenpakket, inclusief een selectie van onze beste boot voor uw gezelschap en heerlijke catering opties. Wij maken uw ervaring compleet en onvergetelijk.

  • Je gegevens zullen zorgvuldig en veilig worden bewaard, zoals omschreven in onze Privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.