Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Bijzondere privé vaartocht in Haarlem

Ontdek de verborgen juwelen van de stad!

Of het nu gaat om een romantische date, een verjaardagsviering, een zakelijke bijeenkomst of gewoon een dagje uit met vrienden of familie, een privé vaartocht met Smidtje Canal Cruises zorgt voor onvergetelijke momenten. Stap aan boord, leun achterover en laat u meevoeren door de betoverende grachten van deze historische stad. Ervaar de magie van Haarlem zoals u die nog nooit hebt ervaren.

Boothuur

Laurens Jan Zoon Coster

Evenementen schip

Een perfecte boot om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten. Ervaar Haarlem heerlijk vanaf het water in de stijlvolle Laurens Jan zoon Coster. Met het luxe (flexibele) interieur, dansvloer en volledige bar is de boot geschikt voor vele gelegenheden. Het schip is uitgerust met verwarming, toilet, bar en een stereo- en microfooninstallatie aan boord. Bij gunstig weer kan uw gezelschap heerlijk genieten op het achterdek. Zeer geschikt voor bruiloften, diners en zakelijke events.

 • Maximale capaciteit 85 personen. (max 24 tijdens Corona)
 • Vaartijd per uur (minimaal 2 uur) € 325,- exclusief BTW

Frans Hals

Rondvaartboot

De Frans Hals heeft een vaste opstelling. Met grote raampartijen en een open achterdek heeft u het perfecte zicht! In de zomer lekker open, in de winter de verwarming aan. Met een toilet en geluidsinstallatie is de boot van alle gemakken voorzien. Deze boot is zeer geschikt voor rondvaarttochten, borrels en lunch op het water.

 • Maximale capaciteit 40 personen. (max 20 tijdens Corona)
 • Vaartijd per uur € 295,- exclusief BTW, minimaal 2 uur

Pieter Teyler

Rondvaartboot

De elektrische rondvaartboot Pieter Teyler heeft een vaste opstelling in de vorm van vierzitjes met tafel. Geruisloos varen we langs de prachtige bezienswaardigheden van Haarlem. Bij mooi weer kunnen de dakramen geopend worden voor frisse lucht vanaf het water. O.a. zeer geschikt voor rondvaarttochten, verjaardagen en zakelijke evenementen.

 • Maximale capaciteit 40 personen. (max 20 tijdens Corona)
 • Vaartijd per uur € 295,- exclusief BTW, minimaal 2 uur

Bavo

Luxe Sloep

Ervaar Haarlem heerlijk vanaf het water in deze stijlvolle sloep. De Bavo vaart elektrisch en daarmee fluisterstil over de gracht. Een perfecte sloep om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten.

 • Maximale capaciteit 36 personen. (max 12 tijdens Corona)
 • Vaartijd per uur € 275,- exclusief 9% BTW, minimaal 2 uur

Zelf varen

met een Sloep

Wil je zelf samen met je gezelschap varen over de mooie historische grachten van Haarlem, neem dan contact met ons op om het grachten bootje te huren.

 • Wij verhuren een grachtenbootje voor 12 personen voor €49,50 per uur.

Een heerlijke vaartocht over het prachtige Spaarne in Haarlem en Heemstede gecombineerd met een hapje en onbeperkt drankjes

 • 2 uur

Ontdek samen met uw gezelschap Haarlem vanaf het water, zie de stad ontwaken en geniet van de rust. Aan boord kunt u genieten van vele mooie bezienswaardigheden van Haarlem en omgeving.

 • 2 uur

Een heerlijke vaartocht over het prachtige Spaarne in Haarlem en Heemstede, gecombineerd met een smakelijk lunch buffet.

 • 2 uur

Een echte restaurantbeleving aan boord, maar dan in een varend restaurant bij Smidtje Canal Cruises. Gezellig met zijn allen aan tafel een compleet diner op het water nuttigen.

 • 2 uur
a group of people on a boat posing for the camera

Offerte ontvangen?

Klaar om Haarlem’s verborgen schoonheid te ontdekken? Vraag nu uw offerte aan en beleef een onvergetelijke privé rondvaart door het Venetië van het Noorden! Vul ons contactformulier in en ontvang een op maat gemaakt kostenpakket, inclusief een selectie van onze beste boot voor uw gezelschap en heerlijke catering opties. Wij maken uw ervaring compleet en onvergetelijk.