Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Onze Schepen

Met de schepen van Smidtje Canal Cruises varen wij rond de historische binnenstad van Haarlem en laten wij u onder leiding van ervaren schippers alle mooie plekjes van de oude binnenstad zien. Vanaf het Boothuys aan het Spaarne tegenover het beroemde Teylermuseum vertrekken wij met onze schepen voor een rondje door onze historische binnenstad. Via de rivier het Spaarne, de grachten en singels bieden wij u een prachtige kijk op de stad. U kunt aan boord genieten van hapjes en drankjes die wij aanleveren bij vertrek. De vaart wordt verzorgd door de ervaren staf die al jaren lang over de Haarlemse wateren vaart. Geniet van een rondvaart of boek een privé tour bij Smidtje Canal Cruises Haarlem.

Laurens Jan Zoon Coster

Evenementen schip

Een perfecte boot om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten. Ervaar Haarlem heerlijk vanaf het water in de stijlvolle Laurens Jan zoon Coster. Met het luxe (flexibele) interieur, dansvloer en volledige bar is de boot geschikt voor vele gelegenheden. Het schip is uitgerust met verwarming, toilet, bar en een stereo- en microfooninstallatie aan boord. Bij gunstig weer kan uw gezelschap heerlijk genieten op het achterdek. Zeer geschikt voor bruiloften, diners en zakelijke events.

  • Maximale capaciteit 85 personen
  • Vaartijd per uur (minimaal 2 uur) € 325,- exclusief BTW

Frans Hals

Rondvaartboot

De Frans Hals heeft een vaste opstelling. Met grote raampartijen en een open achterdek heeft u het perfecte zicht! In de zomer lekker open, in de winter de verwarming aan. Met een toilet en geluidsinstallatie is de boot van alle gemakken voorzien. Deze boot is zeer geschikt voor rondvaarttochten, borrels en lunch op het water.

  • Maximale capaciteit 40 personen
  • Vaartijd per uur € 295,- exclusief BTW, minimaal 2 uur

Pieter Teyler

Rondvaartboot

De elektrische rondvaartboot Pieter Teyler heeft een vaste opstelling in de vorm van vierzitjes met tafel. Geruisloos varen we langs de prachtige bezienswaardigheden van Haarlem. Bij mooi weer kunnen de dakramen geopend worden voor frisse lucht vanaf het water. O.a. zeer geschikt voor rondvaarttochten, verjaardagen en zakelijke evenementen.

  • Maximale capaciteit 40 personen
  • Vaartijd per uur € 295,- exclusief BTW, minimaal 2 uur

Bavo

Luxe Sloep

Ervaar Haarlem heerlijk vanaf het water in deze stijlvolle sloep. De Bavo vaart elektrisch en daarmee fluisterstil over de gracht. Een perfecte sloep om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten.

  • Maximale capaciteit 36 personen
  • Vaartijd per uur € 275,- exclusief 9% BTW, minimaal 2 uur

Varen opnieuw gedefinieerd

Met de schepen van Smidtje Canal Cruises varen wij rond de historische binnenstad van Haarlem en laten wij u onder leiding van ervaren schippers alle mooie plekjes van de oude binnenstad zien. Geniet van een rondvaart of boek een privé tour, bekijk de mogelijkheden: