Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Alkmaar Cheese Cruises!

Welkom bij Alkmaar Cheese Cruises!

De kaasmarkt in Alkmaar

Maak een unieke reis door het hart van Alkmaar, waar eeuwenoude tradities en modern comfort samenkomen. Onze vaartochten bieden u een onvergetelijke ervaring, waarbij de charme van de historische binnenstad wordt gecombineerd met heerlijke Nederlandse kaas.

Vaar met ons mee door de pittoreske grachten van Alkmaar, met panoramische uitzichten op iconische monumenten en verborgen juweeltjes. Of u nu een kaasliefhebber, een geschiedenisliefhebber of gewoon op zoek naar ontspanning bent, onze vaartochten bieden u het perfecte uitje om heerlijk van te genieten.

Ontspan op ons ruime achterdek en proef de smaken van lokale kazen en verfrissende drankjes van onze bar aan boord. Met comfortabele zitplaatsen, verwarming voor koelere dagen en deskundige gidsen garanderen we een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Onze boot vertrekt vanaf de Kaasmarkt op het Waagplein. De Kaasmarkt vindt elke laatste vrijdag van maart tot en met de laatste vrijdag van september plaats van 10.00 tot 13.00 uur.
Dit zijn onze vertrektijden: 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00.

Over de Kaasmarkt

Verwen je zintuigen op de beroemde Alkmaarse Kaasmarkt, waar de kunst van het kaasmaken tot leven komt. Aanschouw het spektakel van de Hollandse Kaasmeesters die hun ambacht tonen op het Waagplein en vaar vervolgens mee op onze 100% elektrische boot, volledig uitgerust voor uw comfort en plezier.

Ervaar de drukte van de markt, proef exquise kazen en dompel jezelf onder in de levendige sfeer voordat je begint aan een ontspannen cruise door de betoverende waterwegen van Alkmaar. Onze rondleidingen bieden fascinerende inzichten in de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van de stad.