Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Rondvaart Spaarne Molen tot Molen

Vaar buiten de gebaande paden & ontdek typisch Nederlandse windmolens

Snelle details

Volwassen Leeftijd 13+
17.50
15
Kinderen Leeftijd 4-12
7.5

Laat je meevoeren over rivier Het Spaarne en zie een prachtig stuk buiten Haarlem centrum

Geniet van de prachtige Molen tot Molen boottocht op de rivier het Spaarne in Haarlem. Varen buiten de gebaande paden in Haarlem & typisch Hollandse molens ontdekken, wat wil je nog meer? Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zullen deze opmerkelijke blikvangers langs het water spectaculair vinden.

De schipper neemt je mee vanaf het centrum van Haarlem langs Molen de Adriaan, de Waag en het Teylers Museum. Hierna vervolgen wij de route richting Heemstede, een mooie route langs de woonboten. Hier vaar je langs Molen de Eenhoorn, zie je veel groene natuur en prachtige statige huizen die aan het Spaarne gevestigd zijn.

Tijdens de rondvaart kan je genieten van een hapje en een drankje, deze leveren wij tijdens het inchecken van de tickets. Tijdens het boeken van uw tickets kunt u alvast een hapje en een drankje aan uw reservering toevoegen. De rondvaart wordt verzorgd door het ervaren personeel dat al jaren rond vaart op de Haarlemse grachten. Geniet van en dagje weg in Haarlem en maak deze dag compleet met een bezoek aan een van onze lokale partners uit Haarlem.

In de zomer varen wij met open en semi-open boten door Haarlem, in de winter varen wij met heerlijk verwarmde overdekte boten.

Daarom is het ieder seizoen genieten met Smidtje Canal Cruises!

Skip to toolbar