Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Meest populair

Vaartocht door het centrum van Haarlem (50 min)

Snelle details

Rondvaart
Volwassen Leeftijd 13+
21,50
19.95
Kind Leeftijd 4-12
11.50
Familie ticket 2 volwassenen en 2 kinderen (4-12 jaar)
49,50
Infants 0-3 Years
Gratis
Senioren Leeftijd 65+ | Gratis koffie/thee voucher
19,95

Ontdek de stad met het beste uitzicht: vanaf het water!

Vaar met ons mee en verken het historische hart van Haarlem gedurende 50 heerlijke minuten. Laat onze deskundige schippers je leiden langs de meest betoverende hoogtepunten van de stad, waaronder het illustere Teylers Museum, de iconische Molen de Adriaan, de levendige Jopenkerk en het boeiende Frans Hals Museum. Ontdek de fascinerende geschiedenis en verborgen pareltjes van deze charmante stad terwijl je langs zijn schilderachtige grachten vaart.

Ontspan en dompel jezelf onder in de schoonheid van het oude stadscentrum van Haarlem terwijl onze ervaren schippers je door zijn tijdloze schoonheid navigeren. Geniet van de rondvaart met smakelijke snacks en verfrissende drankjes die worden verstrekt op onze vertreklocatie. Ons ervaren team, dat al jaren de wateren van Haarlems grachten bevaren, zorgt ervoor dat je comfort en plezier tijdens dit uistapje gegarandeerd zijn.

In de zomermaanden bieden we rondvaarten aan op zowel open als semi-open boten. In de winter kun je genieten van het beste uitzicht op het centrum van Haarlem vanaf onze overdekte en verwarmde boot, wat zorgt voor een comfortabele en memorabele ervaring het hele jaar door.

Ervaar de magie van Haarlem in elk seizoen met Smidtje Canal Cruises!