Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Schepen

Onze schepen

Met de schepen van Smidtje Canal Cruises varen wij rond de historische binnenstad van Haarlem en laten wij u onder leiding van ervaren schippers alle mooie plekjes van de oude binnenstad zien. Vanaf het Boothuys aan het Spaarne tegenover het beroemde Teylermuseum vertrekken wij  met onze schepen voor een rondje door onze historische binnenstad. Via de rivier het Spaarne, de grachten en singels bieden wij u een prachtige kijk op de stad. U kunt aan boord genieten van hapjes en drankjes die wij aanleveren bij vertrek. De vaart wordt verzorgd door de ervaren staf die al jaren lang over de Haarlemse wateren vaart. Geniet van een rondvaart of boek een privé tour bij Smidtje Canal Cruises Haarlem.

 

Luxe Sloep Bavo

Ervaar Haarlem heerlijk vanaf het water in deze stijlvolle sloep. De Bavo vaart elektrisch en daarmee fluisterstil over de gracht. Een perfecte sloep om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten.

Maximale capaciteit 36 personen.
Vaartijd per uur € 195,- exclusief BTW

Rondvaartboot Frans Hals

De Frans Hals heeft een vaste opstelling met banken langszij. Met grote raampartijen en een open achterdek heeft u het perfecte zicht! In de zomer lekker open, in de winter de verwarming aan. Met een toilet en geluidsinstallatie is de boot van alle gemakken voorzien. Deze boot is zeer geschikt voor rondvaarttochten, borrels en lunch op het water.  

Maximale capaciteit 26 personen.
Vaartijd per uur € 275,- exclusief BTW

Rondvaartboot Pieter Teyler

De elektrische rondvaartboot Pieter Teyler heeft een vaste opstelling in de vorm van vierzitjes met tafel. Geruisloos varen we langs de prachtige bezienswaardigheden van Haarlem. Bij mooi weer kunnen de dakramen geopend worden voor frisse lucht vanaf het water. O.a. zeer geschikt voor rondvaarttochten, verjaardagen en zakelijke evenementen.

Maximale capaciteit 40 personen.
Vaartijd per uur € 275,- exclusief BTW

Event boot Adriaen Pauw

De Adriaen Pauw een uniek dubbeldecks event schip. Met haar luxe interieur, dansvloer en volledige bar is de Adriaen Pauw geschikt voor vele gelegenheden. Het schip is uitgerust met garderobe, verwarming en een stereo- en microfooninstallatie aan boord. Bij gunstig weer kan uw gezelschap heerlijk genieten op het bovendek. Zeer geschikt voor bruiloften, diners en zakelijke events.

Maximale capaciteit 120 personen.
Vaartijd per uur (minimaal 2 uur) € 375,- exclusief BTW

Grachtenbootjes

 

 

Altijd al zelf kapitein willen zijn?
Wij verhuren grachtenbootjes voor 6 of 12 personen.
 

Reserveren? Bel 023 5357723 of stuur een email naar info@smidtjecanalcruises.nl